De allerleukste wenspapa(‘s) gezocht, regio Amsterdam

Hallo lieve papa(’s) to be,

Ik ben een gezellige single hetero vrouw; al vele jaren woonachtig in Amsterdam. Klaar om een wensvader/wensvaders te vinden met dezelfde diepe kinderwens met wie de klik zo goed is dat we samen het avontuur van ouderschap aan willen gaan.

Al mijn hele leven weet ik zeker dat ik moeder wil worden. Maar dat was altijd voor later. Eerst genieten van het leven, de juiste man vinden en dan zou een kindje vanzelf volgen. Nu ik 39 ben, is het echt mijn tijd en ben ik de oriënterende fase flink voorbij: ik zie het helemaal voor me hoe mijn kindje (en wie weet met een beetje geluk wel kindjes??) opgroeit in een samengesteld regenboog gezin. Ik denk dat dit een prachtige basis is voor een kind; met meerdere ouders die hun wens in vervulling zien gaan, veel liefde te geven hebben en meer perspectieven op het leven meegeven. Vanuit mijn werk als jeugdpsycholoog weet ik hoe belangrijk het is om te weten waar je vandaan komt en je familie te kennen. En hoe leuk zou het zijn als we zo’n goede klik hebben dat we naast het samen vieren van belangrijke momenten bijvoorbeeld ook regelmatig samen eten of in het weekend soms een dag samen iets leuks gaan doen. Maar dit mag groeien.

Voor mij is de match het belangrijkste. Als het goed en steady voelt kunnen we van daaruit kijken naar een verdeling die voor ons goed past. Wel wens ik dat het kindje tenminste 50% van de tijd bij mij zal wonen.
Als wensouders verwacht ik dat we beschikken over gelijke waarden, een basis kunnen leggen van vertrouwen en open communicatie, elkaar de ruimte geven in alles wat komen gaat maar wel serieus de commitment aangaan om ons kind op de best mogelijke manier op te voeden.

Bewust heb ik een huis gekocht in een rustigere buurt incl. extra kamer en tuin. Hier woon ik nu samen met mijn kat en veel planten. Ik heb een groot sociaal vangnet in de stad. Oorspronkelijk kom ik uit Brabant waar ook mijn familie woont. Zij steunen mij in mijn zoektocht en kinderwens.
Hoewel ik graag thuis ben, weet ik altijd wat te doen, ben ik graag buiten en met anderen. Ik ben een leuke mix tussen serieus (stabiel, gezond leven, diepe gesprekken, zorg voor de planeet en mensen) en gezelligheid (festivals, dansen, glitters, vrienden, cultuur).

Ik kijk er naar uit om mijn leven met een kindje nog rijker te maken, er samen op uit te gaan en de wereld opnieuw te ontdekken. Misschien met jou/jullie?

De allerleukste wenspapa(‘s) gezocht, regio Amsterdam
Naam Hannah
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

De allerleukste wenspapa(‘s) gezocht, regio Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven