Dame gezocht die samen met mij in co-ouderschap een kleine op de wereld wilt brengen

Ik ben Brandon, 29 jaar oud, en werk als zelfstandige in de beveiligingssector in het prachtige Utrecht. Momenteel heb ik een relatie met een man genaamd Hubert, en we wonen momenteel niet samen. Ik ben biseksueel en mijn vorige relatie duurde 8 jaar, waarvan we 3 jaar samenwoonden. Helaas eindigde deze relatie vanwege mijn sterke verlangen om kinderen te krijgen, terwijl zij ontdekte dat ze geen kinderen wilde.

Hoewel ik nu al een jaar gelukkig ben met mijn vriend, blijft mijn verlangen om een kind te krijgen sterk aanwezig. Ik ben geïnspireerd door een homo-stel dat ik ken, dat samen met een geweldige vrouw een kind heeft. Daarom hoop ik via deze weg een vrouw, een lesbisch stel of een heterokoppel te vinden met een vergelijkbare kinderwens. Ik ben er namelijk klaar voor om samen een nieuw leven op de wereld te zetten. Ik wil niet te lang wachten, want het lijkt me geweldig om actief betrokken te zijn bij het opgroeien van ons kind, zoals samen festivals bezoeken of sporten.

Ik zou graag een co-ouderschapsregeling willen hebben, waarbij de zorg voor het kind verdeeld wordt, bijvoorbeeld 50% of 40/60%. Het is mijn droom om samen met anderen de verantwoordelijkheid voor de opvoeding te delen en een klein wonder te verwelkomen in ons leven.

Als dit je aanspreekt en je denkt dat we een goede match zouden kunnen zijn om samen een kind te begeleiden in zijn of haar leven, neem dan gerust contact met me op.

Dame gezocht die samen met mij in co-ouderschap een kleine op de wereld wilt brengen
Naam brandon
Ik ben biseksuele man, met een man nu
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Dame gezocht die samen met mij in co-ouderschap een kleine op de wereld wilt brengen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven