Dame/dames gezocht om samen een mooie toekomstdroom met prachtige kinderen te realiseren

21 februari 2020

Geachte dame, geachte dames,

Al een tijdje zoek ik een leuke vrouw cq leuk vrouwenstel om samen een kind te krijgen. In hoe dit vorm krijgt ben ik flexibel, een alleenstaande vrouw wil sneller een co-ouderschapafspraak met een 50/50, een lesbisch stel wil sneller een afspraak waarbij de vader een kleinere rol speelt.

Om wat over mijzelf te vertellen: ik ben een homoman, 43 jaar, intelligent, goede baan, sportief, leuke familie, leuke vrienden, in het trotse bezit van een sarcastisch gevoel voor humor, ik woon in Amsterdam. Ik heb een zeer brede interesse of het nu gaat over astronomie, natuurkundige fenomenen, geschiedenis, sociologie, stedenbouw of biologie: ik vind het allemaal interessant en heerlijke gespreksonderwerpen. Voor zover dat interessant is, ik ben een vrij mannelijke homoman.

Zoals eerder aangegeven sta ik open voor allerlei vaderschapsconstructies, van 50/50 tot een 80/20 verdeling. Ik vind dat zowel ikzelf als mijn familie best wat te bieden heeft aan een kind.. Het heeft mijn voorkeur om samen meer kinderen te krijgen. Volgens mij is het voor de ontwikkeling van elk kind goed om ook nog een broer/zus te hebben. En hoewel meer kinderen qua gezinsorganisatie wat lastiger is, lijkt het mij zelf ook leuker.

Wat vind ik belangrijk in de ander: intelligentie, zelfspot, goed verzorgd, emotioneel stabiel en moed.

Mocht deze advertentie je belangstelling gewekt hebben, graag licht ik het een en ander toe in een persoonlijk gesprek. Bij het speeddaten heb ik gemerkt dat mensen het eng vinden om de stap te zetten naar het persoonlijke gesprek waardoor emails uitwisselen uiteindelijk doodbloedt. Schroom niet, ik ben niet eng en uiteindelijk heb je elkaar nodig voor het realiseren van een kinderwens.

Je reactie zie ik tegemoet! Tot ziens?

Chris

NaamChris
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam, Utrecht
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Dame/dames gezocht om samen een mooie toekomstdroom met prachtige kinderen te realiseren

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>