Creatieve wensmoeder zoekt een donor(+)

27 februari 2019
NaamMarion
Ik benBiseksuele vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor, Donor plus
RegioBergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Tilburg, Utrecht
ProvincieNoord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland
Reageren viawensmoeder1986@gmail.com
 1.040x bezocht sinds 27 februari 2019

Oproep

Creatieve wensmoeder zoekt een donor(+)

Ik ben Marion, een gedreven creatieve jonge vrouw die al lang weet dat ze graag moeder wil worden. Ik ben geïnteresseerd in alles waar maar enige creativiteit bij komt kijken. Ik ben afgestudeerd als vormgever op de kunstacademie, ik maak muziek (zang, piano en gitaar), houd van bakken, zelf meubels maken/klussen en ga graag naar het theater.

Als persoon ben ik integer, loyaal, sociaal, openminded, heb ik een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en kan eigenlijk met iedereen wel opschieten. Ik heb graag mensen om me heen en doe dus ook graag leuke dingen met familie en vrienden zoals bv samen muziek maken of bordspelletjes.

Ik heb een leuke baan als office manager en werk daarnaast als zangdocent binnen mijn eigen zangstudio. Ik heb mijn leven op de rit, fijne mensen om me heen en een leuk huis dat ik zelf van bouwval tot paleis omgetoverd heb.

Al jaren weet ik dat ik kinderen wil en sinds 5 jaar is die wens nog sterker geworden doordat vriendinnen kinderen kregen. Al jaren houd ik de optie open om dit, bij het uitblijven van een partner, alleen te doen. Zo heb de afgelopen jaren al behoorlijk wat opgebouwd en heb ik al vaker ervaren dat ik in mijn eentje tot heel erg veel in staat ben.

Inmiddels heb ik de stap gezet en een ziekenhuis traject gestart. De wachtlijst is echter lang en ik heb toch steeds meer het gevoel dat ik graag wil weten wie de donor van mijn kind(eren) is. Ook voor het kind zelf.

Ik heb voor mezelf al besloten dat ik er alleen voor ga. Het is dus niet zo dat ik vanalles verwacht van een donor. Wel ben ik erg positief over het Donor+ idee. Waarbij ik ervoor open sta om betrokkenheid van de donor toe te laten of wanneer gewenst, de donor op de hoogte te houden.

Ik heb eigenlijk nagenoeg geen vereisten/wensen voor een donor maar hoop wel een donor te vinden die enigszins hetzelfde in het leven staat als ik. Zo speelt muziek (maken) en creativiteit bijvoorbeeld een enorm grote rol in mijn leven.

Co-ouderschap heb ik nog niet voor 100% uitgesloten. Maar dan moet wel echt de perfecte klik zich voordoen en de ander(en) ook uit Breda komen. Het gevoel moet dan heel erg goed zijn.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>