Co vader(s) gezocht

Hallo,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben op dit moment zwanger. De biologische vader wil geen rol in het leven van het kindje spelen.
Ik heb een zoon van bijna 3 en twijfel of ik dit kindje wel kan houden. Ik gun dit kindje namelijk zo een papa'(s), met wie hij kan voetballen, stoeien, banden leren plakken etc. en ook zoveel leert! In mijn omgeving heb ik weinig steun en ik kan de verantwoording voor dit kindje nu niet 24/7 dragen. Ik zoek iemand die minimaal twee dagen per week co-ouderschap op zich wil nemen en dit kind echt als van hem gaat zien. Zodat hij altijd meerdere mensen heeft om op terug te vallen in zijn leven en met wie hij al zijn verjaardagen kan vieren als familie.
Ik ben een lieve moeder die onvoorwaardelijk en natuurlijk ouderschap belangrijk vindt. Het kind zou altijd op 1 moeten staan. Ik ben oprecht en eerlijk, wederzijds vertrouwen en blijven communiceren vind ik erg belangrijk.
Mijn bedenktijd is nog maar kort, wie wil er een papa zijn voor dit kindje en dit samen met mij aangaan?

Liefs,
Julia

Co vader(s) gezocht
Naam Julia
Ik ben Vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant, Limburg (B)

Oproep

Co vader(s) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven