Co-ouderschap regio Dendermonde

12 mei 2019
NaamFeeke
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap
ProvincieAntwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant
Reageren viafeevoorgeluk@hotmail.com
 383x bezocht sinds 12 mei 2019

Oproep

Co-ouderschap regio Dendermonde

Dag Wensouders (in Belgie)

Ik ben een 35 jarige alleenstaande mama van een dochtertje.
We wonen vlak bij Dendermonde (Oost Vlaanderen)
Ik ben geboren in Zuid – Afrika, kaukasisch en woon al 10 jaar in Belgie.

Al sinds jong weet ik dat ik moeder wil worden. Dat gevoel werd de voorbije jaren enkel sterker door mijn dochtertje. Mijn wens om een zusje of broertje voor mijn dochter is er al sinds r geboorte.
Op deze manier help ik nog iemand en kindje heeft ook meer…

Ik sta open voor verschillende vormen van co-ouderschap, maar heb wel een voorkeur: In “mijn” ideale omstandigheden ontmoet ik wensouder(s) en kunnen we ons op zo’n manier organiseren dat ons kind één (t)huis kan hebben.
Dat betekent ofwel dat we zelf ook samen wonen.
Of dat we er zelf afwisselend wonen, maar vooral dat we “beiden” steeds welkom zijn. Dat betekent eveneens dat de klik tussen ons cruciaal is.
De toekomstige ouder(s) is eveneens fit & gezond, houdt zich staande in onze veeleisende maatschappij met een job, vrienden, hobbies en heeft een realistisch beeld van hoe zijn omgeving zal reageren op een “meer dan gewenst” kind.
Ik zoek iemand die samen met mij verantwoordelijkheid wil dragen voor een prachtig kindje dat op deze wereld mag komen, gesteund word door een liefdevolle gezin.
Voel jij je aangesproken en/of kan jij je vinden in deze aanpak of visie, stuur me dan een berichtje met daarin wie je bent, wat je doet in het leven, wat je aanspreekt in mijn bericht en eventuele cruciale vragen of wensen die je zelf hebt. Bij wederzijdse interesse krijg je van mij een bericht terug met m’n gegevens, een foto (indien je die ook toevoegt) en dan bekijken we nog wel hoe het loopt.

Lieve Groetjes

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>