Co-ouderschap gezocht in omgeving Enkhuizen

Beste mannen/koppels,

Ik ben een 33 jarige vrouw en werkzaam in de zorg. Ik heb een kinderwens en het lijkt mij mooi om deze te kunnen invullen door middel van co-ouderschap met een ongewenst kinderloze man/ koppel.

Ik heb verder mijn leven redelijk op orde met een vaste baan en een koophuis. Ik hou van mountainbiken, wintersport en lekker buiten zijn. Mijn familie en vrienden zijn ook belangrijk voor mij.
Ik ben verder sociaal, rustig, creatief en zelfstandig.

Het zou fijn zijn als je niet te ver weg woont. En wat betreft de verdeling, daar kunnen we het beste samen afspraken over maken. Mocht je meer willen weten hoor ik graag van je!

Groetjes Dorien

Co-ouderschap gezocht in omgeving Enkhuizen
Naam Dorien
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Hoorn
Provincie Noord-Holland

Oproep

Co-ouderschap gezocht in omgeving Enkhuizen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven