Co-ouders (mannen/heterostel) gezocht in de regio Den Bosch

Mede co-ouders gezocht!
Vanwege mijn sterke kinderwens, ben ik op zoek naar een stel dat dit samen met mij zou willen realiseren.

Ik ben een 38 jarige vrouw, getrouwd en werkzaam in de zorg. Naast mijn baan in de zorg fotografeer ik als bijberoep en ben ik graag creatief bezig. Verder ben ik sociaal, een tikkeltje alternatief en spiritueel.

Mijn wens is om koppels te leren kennen om zo op ons gevoel te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. En zo elkaar kunnen helpen bij deze levenswens.

Graag ontmoet ik jullie

Co-ouders (mannen/heterostel) gezocht in de regio Den Bosch
Naam Jey
Ik ben Vrouw, getrouwd met een vrouw
Ik zoek Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Den Bosch
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Co-ouders (mannen/heterostel) gezocht in de regio Den Bosch

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven