Co-ouder wensmoeder(s) gezocht in omgeving Ede

Beste lezer,

Wij zijn op zoek naar een wensmoeder of moeders die samen met ons een lang gekoesterde wens in vervulling wil laten gaan door samen een kind op te voeden.

We hebben onze wens om vader te worden helaas nog niet via andere wegen zoals adoptie uit kunnen laten komen en na ons te verdiepen in co-ouderschap lijkt ons dit een mooie en liefdevolle manier. We vinden het belangrijk om eerst een vriendschap op te bouwen om daarna samen het co-ouderschap verder in te vullen. Ons lijkt een gelijkwaardige verdeling de ideale situatie, waarbij alles bespreekbaar is.

Wij zijn een Nederlands mannenstel van 33 en 32 jaar en wonen in een mooie woning in Ede met voldoende ruimte in een wijk met veel jonge kinderen. We wonen daar met onze Golden Retriever van 2 jaar. We zijn 13 jaar samen, waarvan 8 jaar getrouwd. We werken momenteel fulltime als hypotheekadviseur en begeleider in de gehandicaptenzorg. We houden van koken, uit eten, gaan geregeld naar concerten en zijn beide sportief. We vinden het ook fijn om onze vrije tijd met onze hond, vrienden en familie door te brengen.

Als ons verhaal je aanspreekt dan komen we graag in contact om kennis te maken en wie weet zien en spreken we elkaar dan snel!

Groeten E en D

Co-ouder wensmoeder(s) gezocht in omgeving Ede
Naam E en D
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Gelderland, Utrecht

Oproep

Co-ouder wensmoeder(s) gezocht in omgeving Ede

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven