Co-ouder papa’s gezocht in Utrecht

Lieve lezers,

Zelf heb ik altijd een kinderwens gehad en zie co-ouderschap als de mooiste manier om een kindje alle kansen te bieden in de wereld. Ik vind je belangrijk dat een kind meerdere voorbeelden heeft in de opvoeding (en niet alleen mij ziet)! Daarnaast kan ik me geen liefdevollere keuze voorstellen 🙂

Voor mij is het belangrijkste dat je eerst een vriendschap opbouwt en vanuit daar gaat kijken hoe je het co-ouderschap invult. Het lijkt me mooi een gelijkwaardige verdeling te hebben waarbij er hoop ik ook ruimte is voor gezamenlijke activiteiten als gezin!

Ik ben een vrouw van net 38 jaar, ik woon in Utrecht, werk als arts! Ben sportief (wielrennen, hardlopen), veel buiten – maar ook een gezelligheidsdier en concert/festival bezoeker! Daarnaast ben ik vaak in het filmhuis te vinden 🙂

Lijkt het je leuk een keer af te spreken dan hoor ik t graag!

liefs M

Co-ouder papa’s gezocht in Utrecht
Naam Maria
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Co-ouder papa’s gezocht in Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven