Co-ouder/donor in Omgeving Utrecht

21 februari 2020

Beste meneer donor, beste eventuele co-ouder(s),

ik kijk heel erg uit naar de ontmoeting met jou/jullie. Ik besef de verantwoordelijkheid en de ingewikkeldheid van dit nieuwe gezin. Maar ik ken mezelf goed en heb er vertrouwen in dat ‘we’ er wel uitkomen. Ik geloof dat wij een minstens zo liefderijke omgeving voor een kind kunnen creëren als mijn ‘gewone’ ouders vroeger voor mij.

Ik weet dat ik graag een kind wil opvoeden, zelfs alleen, en heb mijn leven daar nu op ingericht. In Nederland is anoniem donorschap verboden en dat vind ik terecht. Voor mij als vadersdochter, is het onvoorstelbaar dat ik niet zou hebben geweten wie mijn vader was toen ik opgroeide. Daarnaast is de opvoeding van je kind een proces waarin je jezelf steeds opnieuw leert kennen en je blijft ontwikkelen; dat zou ik graag graag delen. Twee redenen op op zoek te zijn naar een betrokken C-donor, co-ouder of twee co-ouders die graag (op wat voor manier dan ook) samen willen optrekken. De vorm is voor mij bespreekbaar, ook als je slechts eens per jaar op bezoek wil komen is dat ok. Voor mij is het allerbelangrijkste dat het kindje straks weet waar het vandaan komt.

Ik ben 36 jaar, hetero-vrouw en single, woon in Culemborg vlakbij Utrecht. Ik ben gezond van lijf en leden, heb fijne ouders en vrienden met kinderen in de buurt. Ik heb een kunstopleiding gedaan en humanistiek gestudeerd en ben een gevoelig en kleurrijk persoon: een grapjas en een denker. Ook een kampeerder, organisatietalent en bergwandelaar. Het zijn zomaar wat steekwoorden om een beeld te geven. Oh ja, ik ben projectmedewerker in een onderwijsorganisatie waar veel ruimte is om parttime te werken (alvast goed geregeld.:)).

Soms voelt het nog alsof ‘meisjes die vragen, worden overgeslagen’. Ik dacht altijd dat ik mijn single bestaan moest accepteren – moeder worden leek iets onbereikbaars. Met dat single zijn heb ik weinig moeite, wel met de consequentie. Ik heb veel liefde gegeven aan mijn oppaskinderen en blijf hopen dat ik zelf ooit een kind zal krijgen. Nu ik 36 ben mag het van mij wel een keer zover zijn. Het lijkt me een geweldig geluk om een kind op te voeden, van zijn of haar gezelschap te mogen genieten en om het te zien groeien.

Ik hoop dat mijn bericht je aanspreekt, dat je er iets in leest van wie ik ben en met wie je dan ‘in zee gaat’.. Stuur me gerust een bericht!

NaamEllis
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor, Donor Plus, Co-ouderschap
RegioUtrecht
ProvincieGelderland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Co-ouder/donor in Omgeving Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>