Bonuspapa wil eigen kind

Hoi,

Wat een impact heeft het, hier een berichtje neerzetten. Het kenbaar maken, bij mijn partner dat ik toch echt een hele grote kinderwens heb en dat ik deze stap wil gaan nemen. Daar zal ik mijzelf voorstellen; wel zo handig 😋

Ik ben Patrick, een open, spontane, betrouwbare 36jarige, vrolijke, Openminded (wij beide biseksuele) Jongeman. Ik ben van positief ingesteld, empatisch, daadkrachtig en zelfverzekerd.

Ik merk dat (ook) mijn biologische klok aan het tikken is zodoende kwam ik hier terecht.

Ik zit in een super leuke relatie met Babs. Zij is niet jaloers en steunt mij in alles wat ik doe en wil.
Babs is 45 en heeft al 2 kinderen (12 & 15). Ik vind het zalig dat ik bonuspapa ben. Echter heeft het nog meer aangewakkerd. We hebben het leuk samen en alles klopt. Toch zou ik zelf heel graag nog vader worden, iets wat iets lastiger is gezien Babs haar situatie en leeftijd. Daarbij heb ik gewoon veel liefde te geven, dat staat vast.

Betreft mijn (overige) familie; ik heb een prima band met ze; maar het is niet zo dat we wekelijks bij elkaar op de koffie zitten. 😉

Daarnaast ben ik ook sportief, ben ik graag in de natuur, en we houden van buiten zijn als het kan. Maar natuurlijk ook van vakanties en genieten van de dagelijkse dingetjes. Ik ben sauna meester en masseur. Verder heb ik gewoon een leuk leventje met fijne vrienden, goede woning en uitdagend werk. Sinds enkele jaren een carrière switch gemaakt uit de sociale en welzijnssector naar de veiligheidskunde. Dus nu beide in de veiligheidskundige (overheid) sector.

Bonuspapa wil eigen kind
Naam Patrick
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant, Antwerpen, Henegouwen, Limburg (B), Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen

Oproep

Bonuspapa wil eigen kind

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven