Bijzondere, lieve donor (+) gezocht in Amsterdam/Noord-Holland

17 oktober 2019
NaamElla
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor, Donor plus, Co-ouderschap
Reageren viaveldhuishelena29@gmail.com
 649x bezocht sinds 17 oktober 2019

Oproep

Bijzondere, lieve donor (+) gezocht in Amsterdam/Noord-Holland

Als ex-psychologe, geboren en getogen Westfries, en nu al 22 jaar Amsterdammer en copywriter, is mijn leven absoluut rijk en vol. Nieuwsgierig en sociaal, heb ik als single een fijn leven. Toch voel ik de sterke behoefte om alle liefde die ik in me heb, door te geven. Liefst samen met iemand(en) met wie het klikt en voor wie het ouderschap ook niet vanzelfsprekend is. En anders alleen, gesteund door veel vrienden en een uitgebreide familie.

Overdag werk ik als freelance copywriter voor bureaus en grote organisaties. Kortom, ik zit de hele dag tussen de hipsters, waarbij ik enorm probeer niet uit de toon te vallen 😉 Daarom grijp ik stiekem elke kans aan om met een paar vrienden de meest suffe oudhollandsche bordspelletjes uit de kast te halen, om vervolgens – met wat flessen wijn – tot diep in de nacht bij te praten. Helemaal gelukkig word ik van onverwachte gesprekjes bij de tramhalte, en na Melkweg-bezoek een diepbruin café binnenwandelen. Om aan een tafel -mét perzisch kleedje- inmiddels bij de hoekjes doorzichtig geworden blokjes kaas te eten en de leukste gesprekken te hebben met mensen die daar al decennia komen.

Ik ben nu 42. Ruim 5 jaar geleden heb ik eicellen laten invriezen voor deze stap. Een paar maanden geleden heb ik echter een uitgebreid vruchtbaarheidsonderzoek laten doen. Ik zal de beeldende details bewaren voor een later moment, maar het zag er op alle fronten zeer goed uit – niet gezien leeftijd, maar objectief. Die weg van donorschap zou ik dus als eerste willen proberen.
Lijkt jou, of jullie, dit ook een spannende, maar ontzettend bijzondere stap? Dan lijkt het me heel leuk je te ontmoeten!

Groetjes,
E.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>