Bewuste 38 jarige moeder zoekt lieve bewuste vader voor een tweede kinderwens 

Omdat ik een sterk verlangen naar een tweede kindje heb, een broertje of zusje voor mijn dochter van 2 jaar, zoek ik een lieve wensvader, liefst in de buurt van provincie Gelderland.

Mijn dochter heeft een liefdevolle vader waar ik goed contact mee heb. Zij woont bij mij en ik voed haar grotendeels op. Haar vader heeft een papadag en ziet haar vaak in het weekend. Omdat de vader van onze dochter geen tweede kindje bij mij wil ben ik op zoek naar een man die dat wel wil en bewust een rol wil spelen in het verzorgen en opgroeien van een kindje naar zelfstandigheid. Voor mij is het erg belangrijk dat er een vader-lijn is voor mijn kindje en hij/zij een band kan opbouwen met zijn/haar vader. Ik ben mij ervan bewust hoe belangrijk vroege hechting en een stabiele thuisbasis voor een kind is. Mijn verlangen is dat het kind de eerste jaren opgroeit bij mij en dat de wensvader en ik samen voelen en kijken wanneer het kind er aan toe is om papa-dagen in te vullen en uit te breiden. Belangrijk voor mij is dat het kind zo een veilige, liefdevolle en voedende basis krijgt.

Mijn hart ligt bij het werken met mensen, hen te begeleiden in de zoektocht die het leven voor ieder is en in het leren liefdevol met zichzelf om te gaan. Als therapeut staat mijn empathisch vermogen op de voorgrond: oprecht, warm, luisterend, verbindend en verantwoordelijk. Ik heb van jongs af aan ervaren hoe belastend vroege ervaringen in het leven kunnen zijn en kies daarom heel bewust voor een wensvader die ik een rol wil laten spelen in de verzorging en het opgroeien van een tweede kindje.

Ik ben op zoek naar een wensvader die snapt dat ervaringsgericht leren belangrijker is dan straffen en belonen en die het kind de ruimte geeft om veel te spelen en te ontdekken. Ik vind het fijn en belangrijk voor het kind dat de wensvader en ik ons gevoelsmatig verbonden voelen en graag bij elkaar op bezoek komen, bijvoorbeeld door samen tijd met elkaar door te brengen en door met familie en feestdagen bij elkaar te kunnen zijn. Ik hecht er veel waarde aan dat dingen bespreekbaar zijn en dat wederzijds begrip een natuurlijk gegeven is.

Ik ben gelukkig met mijn dochter en geniet van het moederschap. Ik ben een doorzetter, veelzijdig, avontuurlijk, eigenwijs, ondernemend, ik weet wat ik wil en wat ik wel en niet fijn en belangrijk vind in het leven. Ik ben bereid om zelfonderzoek te doen waar er spanning in contact is en zoek spiegeling van anderen. Datzelfde vraag ik ook van de wensvader.

Ik ben vegetariër (eet soms wel vis), heb veel liefde voor mens, dier en natuur.

Spreekt mijn beschrijving je aan dan maak ik heel graag kennis met je.

Bewuste 38 jarige moeder zoekt lieve bewuste vader voor een tweede kinderwens 
Naam Amaranta
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Nijmegen, Utrecht, Zwolle
Provincie Gelderland, Utrecht

Oproep

Bewuste 38 jarige moeder zoekt lieve bewuste vader voor een tweede kinderwens 

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven