Bewust alleenstaande moeder zoekt donor

Ik ben 26 jaar oud en ondanks mijn leeftijd is mijn plan toch om bewust alleenstaande moeder te worden. Ik ben op zoek naar een donor of donor plus en dus niet perse naar co-ouderschap. Ik sta open om in gesprek te gaan over hoeveel en op welke manier de donor betrokken is bij het toekomstige kindje.

Ik zal in december 2023 mijn opleiding afronden. Tot die tijd zou ik graag kennis maken en elkaar een beetje beter leren kennen.
Vanwege de huizenmarkt woon ik wat onconventioneel voor de Nederlandse cultuur in een appartement bij mijn ouders thuis. Dit wil zeggen dat ik volledig mijn eigen woning heb gemaakt binnen hun woning. 1 voordeur met twee huishoudens dus.

Bewust alleenstaande moeder zoekt donor
Naam Ster
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wens Donor, Donor Plus
Regio Capelle aan den IJssel, Den Bosch, Dordrecht
Provincie Noord-Brabant, Zuid-Holland

Oproep

Bewust alleenstaande moeder zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven