Betrouwbaar donoraanbod

30 september 2019
NaamRens
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor, Donor plus
Reageren viamailrkool@gmail.com
 1.872x bezocht sinds 30 september 2019

Oproep

Betrouwbaar donoraanbod

Ongewild kinderloos blijven is voor veel mensen een groot verdriet waardoor ze heel hun verdere leven achtervolgt worden. Heel graag zou ik graag juist hen de kans bieden een kind te krijgen en helpen nieuw leven te laten ontstaan.

Ik doe dit niet voor een rol als ouder,de ouders, dat zijn jullie en hoop alleen maar dat een kindje vol liefde opgroeit en een mooi leven in gaat. Vanzelfsprekend bied ik het kindje wel de mogelijkheid mij later op komen zoeken als daar ooit de behoefte aan ontstaat.

Ik zal dan uitleggen dat zijn meer dan gewenst waren en dat ik het heel speciaal vond om mee te mogen helpen aan hun ontstaan. Ik heb eerder succesvol gedoneerd en mijn zaadkwaliteit is volgens de testen ook bovengemiddeld.

Verder ben ik vrouwvriendelijk en heb ik na kennismaking en eventueel doneren geen moeite om me los te maken. Ook ben ik helemaal getest op geslachtsziektes waaronder HIV. Ik kan mezelf typeren als intelligent(HBO),rustig van aard,sociaal in balans,een doorzetter,gezegend met begaafde handjes,vrolijk,gevoel voor humor en heb oog voor de omgeving/natuur en anderen.

Als jullie deze eigenschappen een goede match vinden met die van jullie zou ik graag nader kennismaken. Neem dan contact met mij op via mijn email: mailrkool@gmail.com
Wie weet tot schrijfs!

Donor Rens

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>