Betrouwbaar aziatische jonge man uit Tilburg zoekt lieve co-Mama

Hallo toekomst mama,

Leuk dat je mijn boodschap komt kijken. Is ouder worden van een kindje ook een van de grootste droom net zoals mij? dan zit je hier bij mij goed!

Ik ben heel lief, tikkeltje eigenwijs. Ik heb gezonde leven, ik drink niet, rook nooit. Sinds jong was had ik al heel graag om vader te worden van een kindjes, maar helaas is het niet uitgekomen op een van de redenen. Doordat ik ouder worden is de kinderwens steeds sterker dan toen.

ik ben:
35 jaar, Aziatische afkomst, woonachtig in Tilburg, werk voltijd in de horeca. Door dat ik rustig karakter hou ik dus ook meer van soft dingen zoals wandelling doen, lekker uiteten, steden bezoeken, en vooral bezig zijn met mijn creative plantjes.

je bent:
liefst single vrouw die in de omgeving van Tilburg of max 10km vandaan woont, je staat open om het kindje 50/50 samen op te voeden. Verder valt alles te bespreken als er klik is.

Vind je leuk om een halfbloedje Aziatische knappe kindje te hebben, spreek je mijn advertentie je wel aan? Stuur snel een berichtje naar me, Tot gauw!

Mvg,
A**

Betrouwbaar aziatische jonge man uit Tilburg zoekt lieve co-Mama
Naam A..**
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Breda, Den Bosch, Tilburg, Turnhout, Antwerpen
Provincie Noord-Brabant, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant

Oproep

Betrouwbaar aziatische jonge man uit Tilburg zoekt lieve co-Mama

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven