Ben jij onze droom-donor?

6 augustus 2019
NaamYentl & Anniek
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor
Reageren viayentlenanniek@hotmail.com
 946x bezocht sinds 6 augustus 2019

Oproep

Ben jij onze droom-donor?

Wij zijn Yentl (26) en Anniek (27) en we zijn nu ruim drie jaar een stel. De vonk sloeg over tijdens ons jaarlijkse personeelsfeest van ons toenmalige werk (jeugdhulpverlening). Vanaf dat moment was het vrij duidelijk dat wij bij elkaar horen. Anniek was zo verliefd dat uit de kast komen geen probleem meer was en Yentl kwam erachter dat ze toch echt het liefste deze vrouw kust.
We maakten plannen voor de toekomst; samenwonen, trouwen en ooit zeker ook kinderen. Een diepgewortelde wens om moeder te worden hebben wij allebei. Dat dit in een lesbische relatie niet zo vanzelfsprekend is, beseffen we ons maar al te goed. Maar een ding is zeker, wij zullen in de toekomst samen een gezinnetje vormen.

Afgelopen mei zijn we getrouwd. Op onze huwelijksreis in Amerika kwamen we in het plaatsje ‘Santa Cruz’ toevallig terecht op een kleine gay parade. Een bijzonder moment! In een van de omliggende winkeltjes met een pride kledingcollectie, liepen we tegen een ontzettend lief rompertje aan met de tekst ‘I love my moms’. Ontroerd door de samenloop van de situatie, kochten we dit rompertje voor ons toekomstige kindje. Dit moment was voor ons een duidelijk begin van de zoektocht naar een donor.

We zijn op zoek naar een leuke (donker)blonde man in de leeftijd tussen de 28 en 40 jaar, die ons wil helpen met het realiseren van onze wens voor een gezin. Wij zullen zelf de opvoedrol hebben, maar vinden het belangrijk dat de donor wel open staat om eventueel het kind af en toe te zien en bij wens van het kind in de toekomst, meer contact te hebben. Ook hebben wij de wens voor meerdere kinderen en willen we allebei dragen, dus zoeken we iemand die voor meerdere zwangerschappen zou willen doneren.
Ook hebben we gemerkt dat onze voorkeur uit gaat naar een donor die nog bij niet veel gezinnen betrokken is.

We vertellen je graag meer over onszelf via de mail en hopelijk later tijdens een drankje op een terras.

Groetjes,
Yentl en Anniek

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>