Ben jij die leuke donor(+)?

Wij zijn op zoek naar een leuke, lieve (en stiekem knappe) man.

Wij zijn 6 jaar samen en willen graag een kleine mini om ons leven nog completer te maken. We wonen in een fijn huisje, hebben lieve mensen om ons heen en houden van kamperen, fietsen en avonturen.

Een van ons twee is een echt familiemens, de ander heeft haar familie gekozen. Samen zijn en sociale uitjes zijn erg belangrijk.

Over de rol van de donor(+) valt nog van alles te bespreken. Voor ons is belangrijk dat de opvoeding primair bij ons ligt, maar betrokkenheid hierbij zouden we wel heel fijn vinden.

Kortom, stuur een berichtje, dan drinken we samen een kop koffie 🙂

Ben jij die leuke donor(+)?
Naam Malou & Emilie
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Ben jij die leuke donor(+)?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven