Ben jij die leuke donor+ waar wij naar op zoek zijn?

Wij zijn Malou & Eem, beide 37 jaar en wonen in een heerlijk huisje in Tilburg. Inmiddels zijn we 7 jaar samen en hebben we een sterke wens om mama’s van een mini te worden.

Omdat we openheid en duidelijkheid belangrijk vinden in het leven, zijn we op zoek naar een donor+ die aanwezig is in het leven van ons kind. Geen opvoed-rol, wel aanwezigheid. In welke vorm precies staat voor ons nog niet vast. Ligt natuurlijk ook aan jou/jullie.

Vind je vertrouwen, eerlijkheid, positiviteit en openheid belangrijk en heb je vooral zin om dit samen aan te gaan? Dan zijn wij heel benieuwd naar je/jullie! Keer een kop koffie doen?

Ben jij die leuke donor+ waar wij naar op zoek zijn?
Naam Malou & Emilie
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Ben jij die leuke donor+ waar wij naar op zoek zijn?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven