Ben jij die ene leuke man die wij zoeken? Vrouwenstel zoekt Donor(+)

Zonder elkaar te kunnen zien, moet het maar met woorden. Ik zal een goede omschrijving geven van wie wij zijn en wat onze wens is.

Wij zijn Jo en Lonn en zijn bijna 4 jaar samen. Jo is 29 jaar en ik ben inmiddels net 30 geworden. Vroeger had ik altijd gedacht dat ik voor mijn 30ste moeder zou worden. Dit is nu niet gelukt, maar veel van onze andere dromen zijn nu al wel uitgekomen. We hebben afgelopen jaar een huisje kunnen kopen, hebben geregistreerd partnerschap en Jo heeft mij afgelopen zomer ten huwelijk gevraagd. Wat gaat het hard en wat zijn wij aan het genieten!
Het studentenleven hebben we achter ons gelaten en werken beiden fulltime. Jo heeft een administratieve baan binnen de financiële wereld en ik werk als creative content coördinator voor een grote retailer in health & beauty producten. Jo is recht door zee en ik ben de creatieveling. Een erg goede combi hebben we gemerkt 😊.

Naast dat we een kattenkind hebben zou het toch ook heel mooi zijn als we ons gezin kunnen uitbreiden en onze kinderwens kunnen laten uitkomen. Hopelijk is dit ons gegeven, maar om dit te kunnen proberen hebben we toch nog jou nodig!

We weten dat dit niet zomaar een vraag is. We hebben meerdere mannen al die ene bijzondere vraag gesteld, maar het ligt toch ingewikkelder dan we hoopte. Daarom hopen we met onze oproep jou te kunnen aanspreken. Iemand die zelf open staat om te doneren, het mooie ervan inziet en wellicht betrokken wil/kan zijn. Wij zouden het onze kinderen gunnen om te weten waar ze vandaan komen. Weten wie je bent is het aller belangrijkste. In hoeverre het contact zal zijn kunnen we het nog over hebben, maar wij willen geen co-ouderschap.

Voor ons is daarom het fijnst als we een klik met jou hebben en we met alles op 1 lijn zitten. We staan voor veel open. Wie weet bouwen we samen een sterke band op. Dat is ons ideale plaatje. Mocht je wel open staan voor donorschap, maar blijf je liever meer op de achtergrond? Dan zijn we ook benieuwd naar wie je bent. We willen gewoon het beste voor (hopelijk) onze toekomstige kinderen.

Stuur ons gerust een berichtje!

Ben jij die ene leuke man die wij zoeken? Vrouwenstel zoekt Donor(+)
Naam Jo en Lonn
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Amersfoort, Arnhem, Ede, Nijmegen, Utrecht
Provincie Gelderland

Oproep

Ben jij die ene leuke man die wij zoeken? Vrouwenstel zoekt Donor(+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven