Ben jij de vrouw/zijn jullie de vrouwen met ook een wens voor co-ouderschap?

Hoe mooi zou het zijn als een kindje de liefde van niet één vader en moeder, maar meerdere ouders krijgt in het leven? Dit is het uitgangspunt dat ons heeft overtuigd om de mogelijkheden van co-ouderschap actief te gaan onderzoeken met misschien wel jou/jullie?

Wij zijn Joris (29) en Sven (32) en wij zouden graag samen in de vorm van 60-60 invulling geven aan onze kinderwens. 60-60, omdat we hopen dat we niet alleen vaders en moeder(s) van onze kinderen in elkaar zullen vinden, maar ook samen een mooie vriendschap kunnen opbouwen.

Wij zijn momenteel 5,5 jaar samen. Drie jaar geleden hebben wij samen een huis gekocht in Amsterdam na een mooie reis door Australië en Nieuw-Zeeland. Ondanks dat we een mooie hechte vriendengroep en warme familie om ons heen hebben, zouden we het een enorme verrijking en voorrecht vinden om deze warmte ook aan een kindje (of 2 kinderen) mee te kunnen geven.
Wij hechten veel waarde aan openheid, transparantie en goede onderlinge communicatie. En een vleugje humor maakt elke dag ook weer iets leuker nietwaar:-)?
Joris is inkoopadviseur en begeleidt aanbestedingen en Sven werkt als learning & development consultant. Qua hobby’s houden wij van activiteiten met vrienden ondernemen, reizen, sporten en lekker eten. Onze beider families en veel vrienden wonen in het oosten van het land. Idealiter zouden wij daarom graag iemand vinden in de omgeving van Amsterdam/Gooi en Vechtstreek maar staan open voor andere plaatsen net buiten deze regio.

Denk je na dit gelezen te hebben… Dat klinkt als een match? Dan horen wij graag van jou/jullie!

Ben jij de vrouw/zijn jullie de vrouwen met ook een wens voor co-ouderschap?
Naam J&S
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Hilversum
Provincie Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht

Oproep

Ben jij de vrouw/zijn jullie de vrouwen met ook een wens voor co-ouderschap?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven