Ben jij de donor+ die mij helpt mijn kinderwens te vervullen?

20 april 2020

Ik ben een alleenstaande lesbische vrouw met een grote kinderwens.
Via deze site heb ik op een aantal oproepjes gereageerd en ben ik in contact geweest met een verschillende mensen en daarnaast heb ik contacten opgedaan op de informatiebijeenkomst van MDG.
Na een intensief proces van het overwegen van de verschillende opties (“anonieme” donor, co-ouderschap en donor+) en welke het beste bij mij past om mijn kinderwens te vervullen, ben ik er overtuigend op uitgekomen dat een donor+ het beste bij mij past. Zoals ik mezelf ken en m.b.v. goede vrienden en familie is deze oproep daar de uitkomst van.

Bovenaan staat dat ik het heel belangrijk vind dat een kind weet wie zijn/haar vader is en dat daar ook (een vorm) van contact mee is. Daar heb ik zelf natuurlijk een idee bij, maar dat vind ik iets om met oprecht geïnteresseerden te delen en hier verder vorm aan te geven.
De opvoeding en alle rechten en plichten zullen in ieder geval voor mij zijn.
Zie jij zo’n constructie voor en kun je je vinden in deze oproep, mail me dan.

Groet,

NaamVrouw met kinderwens
Ik benLesbische vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor Plus

Oproep

Ben jij de donor+ die mij helpt mijn kinderwens te vervullen?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>