Begripvolle, leuke, donor gezocht.

9 februari 2020

Dag lieve iedereen,

Hier een vrolijke sociale miep van inmiddels 29 jaar uit Groningen met een giga grote 2e kinderwens. Ik ben op zoek naar een leuke, gezellige en betrouwbare donor. Ik vind het belangrijk dat we de bezoekjes kunnen afwisselen, dat er een geldige gezondheidsverklaring kan worden afgegeven, en dat ik mijn toekomstige donor op zijn woord kan geloven als het gaat om de bezoekjes en het insemineren. Ik wil alleen kunstmatig insemineren laat dat wel duidelijk zijn. Heb niet zo zeer een voorkeur voor een donor zolang hij maar niet rookt. Wil kindje zelf gaan opvoeden dus ik zoek geen co ouderschap. Ik ben bereid om een stukje te reizen en indien nodig reisvergoeding te vergoeden. Wil jij mijn wens uit laten komen? Mail mij dan en wie weet tot snel!

NaamLilo
Ik benBiseksuele vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wensDonor
ProvincieDrenthe, Friesland, Groningen

Oproep

Begripvolle, leuke, donor gezocht.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>