BAM zoekt donor!

Hallo lieve lezer,

Mijn naam is Britt, 31 jaar en heb al een tijd een kinderwens. Helaas is bij mij ook de juiste partner nog niet voorbij gekomen maar begint mijn klok heel hard te tikken. Ik ben op zoek naar een man die graag donor zou willen zijn, verder contact valt te bespreken maar een co-ouderschap zie ik, vooralsnog, niet zitten.

BAM zoekt donor!
Naam Britt
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor
Regio Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Rotterdam, Antwerpen
Provincie Noord-Brabant, Noord-Holland, Zeeland

Oproep

BAM zoekt donor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven