Baarmoeders zoeken eicel

Wij zijn twee vrouwen, zo’n acht jaar bij elkaar en sinds twee jaar proberen we om een baby te maken. We zijn al wat ouder (41) dus het gaat niet zo makkelijk. Nu zijn we op zoek naar een wat jonger iemand om ons te helpen met een eiceldonatie, zodat wij daarna zelf het kindje kunnen dragen.

Baarmoeders zoeken eicel
Naam lieneke & clare
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Onze wens Eiceldonor
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant

Oproep

Baarmoeders zoeken eicel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven