Amsterdams mannenstel zoekt lieve wensmoeder(s) voor co-ouderschap

8 maart 2020

Wij zijn een gelukkig stel van 35 en 42 jaar met Maastrichtse en Amsterdamse roots, sinds 2,5 jaar samenwonend in de leuke en hippe Amsterdamse wijk De Baarsjes. We hebben allebei een leuke baan, brengen onze vrije tijd graag door met vrienden en familie, houden van lekker eten, de wereld verkennen en het stadsleven.

Een volgende stap voor ons is het beginnen van een modern gezin, daarom zijn wij op zoek naar een lieve en gezellige wensmoeder(s). Om samen een kind op te voeden is het belangrijk dat we een goede klik hebben en goede afspraken kunnen maken. Samen de belangrijke momenten in het leven van het kind delen en wellicht soms samen op vakantie gaan zouden wij fijn vinden. Verder hopen we de opvoeding op een gelijkwaardige manier te verdelen. Ook vinden we het van belang dat vaders en moeder(s) dicht bij elkaar wonen (lees: in de stad Amsterdam).

We vinden het erg leuk om samen op avontuur te gaan: van verre reizen tot nieuwe plekjes in de stad ontdekken. Veel van onze tijd besteden we aan lekker koken of borrelen, onze vrienden, spelletjes, muziek draaien of dansen op een festival. We gaan graag naar musea, concerten, of maken een grote wandeling door de natuur. Vrienden zouden ons omschrijven als heel sociaal, open-minded, gezellig en betrouwbaar. Daarnaast zijn wij niet gelovig en hebben oog voor mens, dier en milieu. We zijn echte optimisten, ons glas is altijd halfvol en we zijn dan ook op zoek naar stabiele en onafhankelijke wensmoeder(s) die bewust in het leven staan.

Beiden hebben we een leuke en uitdagende baan (in de luchtvaart en media-onderzoek) waar we volledig ons ei in kwijt kunnen. Hoewel we allebei ambitieus zijn, is een goede verhouding tussen werk en vrije tijd voor ons heel belangrijk. We werken om te leven en ons fijne leven willen we graag delen met een kindje.

Lijkt het je (jullie) leuk om kennis te maken en woon je in Amsterdam? Stuur dan een berichtje naar: wenspapasmenr@gmail.com

p.s. we staan alleen open voor wensmoeder(s) die al woonachtig zijn in Amsterdam.

NaamWenspapas M En R
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Amsterdams mannenstel zoekt lieve wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>