Alleenstaande vrouw zoekt geschikte, leuke donor

Dag donor,

Heb jij ook een kinderwens? Ik wel. Ik ben een alleenstaande vrouw die een donor zoekt. Of je nu betrokken wilt zijn bij het opvoeden of niet, laat een berichtje achter als je geïnteresseerd bent.

Ik ben geadopteerd en heb een Afrikaanse achtergrond. Houd hier rekening mee als achtergrond voor jou wel uitmaakt.

Geen voorkeur voor etnische achtergrond. Karakter, innerlijk, gezondheid en (medische) achtergrond vind ik belangrijker.

Groetjes!

Alleenstaande vrouw zoekt geschikte, leuke donor
Naam D1988
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap

Oproep

Alleenstaande vrouw zoekt geschikte, leuke donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven