Alleenstaande vrouw uit A’dam zoekt donor

Beste man(nen), ik ben een sociale, ondernemende , zorgzame , actieve vrouw van 36 jaar en werk in het onderwijs. Ik ben op zoek naar een donor die mij wil helpen om mijn kinderwens te vervullen. Ik zoek een eerlijke, betrouwbare donor die geen vaderrol (meer) ambieert. Ik wil graag dat mijn kind van jongs af aan weet wie zijn/haar donor is. Ook zou ik het fijn vinden dat er evt. contact mogelijk is wanneer het kind hier behoefte aan heeft. Mocht dit je aanspreken, laten we dan een keer koffie drinken om te kijken of er een wederzijdse klik is. Lieve groeten.

Alleenstaande vrouw uit A’dam zoekt donor
Naam Anna
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Alleenstaande vrouw uit A’dam zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven