Alleenstaande man zoekt alleenstaande vrouw / vrouwenstel om samen 1 of meer kindjes mee op te voeden. Omgeving Emmeloord.

Hoi! Ik ben Daan, ik ben 29 jaar oud en woon in Emmeloord in mijn eigen koophuis. Ik heb hier 2 hele leuke slaapkamertjes zo goed als klaar staan maar helaas nog geen kindje(s) die er slapen. Van kleins af aan heb ik al een enorme kinderwens maar al een paar jaar geen echte blijvende relatie gehad. Aangezien de wens om papa te worden groter is dan het krijgen van een partner, probeer ik het op deze manier. Co-ouderschap voelt voor mij als het juiste pad. Sinds 1 februari 2019 werk ik in de kinderopvang met kinderen van 0 t/m 12 jaar en hierdoor zijn de niet bestaande eierstokken nog meer gaan klapperen haha. Ik heb op het moment dus geen partner, wel heb ik een paar huisdieren. Mijn hobby’s zijn spelletjesmiddagen / avonden, lekker naar het bos met de hond en series kijken.

Ik ben op zoek naar iemand die samen voor een kindje (of meer dan 1) wilt zorgen, iemand waarmee ik op 1 lijn zit om samen alle mooie momenten van het ouderschap mee te delen. Het lijkt mij mooi om bijvoorbeeld de feestdagen ook samen te vieren met de kleine erbij. Ik vind het dan ook belangrijk om een goede band op te bouwen samen.

Alleenstaande man zoekt alleenstaande vrouw / vrouwenstel om samen 1 of meer kindjes mee op te voeden. Omgeving Emmeloord.
Naam Daan
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Flevoland

Oproep

Alleenstaande man zoekt alleenstaande vrouw / vrouwenstel om samen 1 of meer kindjes mee op te voeden. Omgeving Emmeloord.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven