Alleenstaande homo-man zoekt wensmoeder(s) in de regio Alkmaar

Hallo daar! Ik ben op zoek naar een bijzondere co-ouderervaring en ben enthousiast om hier gelijkgestemde individuen te ontmoeten.

Als toegewijde en liefdevolle persoon geloof ik sterk in het belang van betrokken ouderschap. Ik ontmoet graag iemand die dezelfde visie deelt en een positieve omgeving wil creëren voor ons kind.

Ik ben prima opgeleid, empathisch en heb een stabiele carrière. Naast mijn eigen verantwoordelijkheden, ben ik bereid om tijd en energie te investeren in het ouderschap. Open communicatie en het welzijn van het kind staan voor mij centraal.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheid van co-ouderschap, nodig ik je uit om contact met me op te nemen. Laten we praten en ontdekken of we dezelfde visie delen en een sterke basis kunnen leggen voor een mogelijke samenwerking.

Dank je wel voor het lezen van mijn profiel en ik kijk ernaar uit om meer van je te horen!

Alleenstaande homo-man zoekt wensmoeder(s) in de regio Alkmaar
Naam Mick
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Alleenstaande homo-man zoekt wensmoeder(s) in de regio Alkmaar

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven