Alleenstaande hetero vrouw zoekt donor

Lieve potentiële donor,

Ik ben een spontane, leuke alleenstaande hetero vrouw van 35 jaar die een donor zoekt om mijn wens om mama te worden in vervulling te laten komen. Mijn huwelijk is een tijdje geleden gestrand. Vanaf jongs af aan weet ik dat ik mama wil worden. Heel graag zou ik willen proberen om mama te worden als bewust alleenstaande mama.
Daarom ben ik op zoek naar een fijne, lieve, gezellige, ondernemende donor die mij hierbij wil helpen.

Zelf werk ik in de zorg en woon in Rotterdam. Ik hou van het leven en geniet volop. Ik ben ondernemend. Ik ontdek graag mijn eigen stad & land en reis graag. Ik heb een warme band met mijn familie en heb hele fijne vrienden om mij heen waar ik gezellige dingen mee onderneem. Ook ben ik een grote hondenliefhebster (labradors en golden retrievers zijn mijn favorieten). Ik heb een leenhond waar ik bijna dagelijks mee wandel. Ik hou van sporten (crossfit& hardlopen), ik ben graag in de natuur en hou van koken. Ik heb een gezonde leefstijl.
Mijn werk is een van mijn passies zo ook is ‘mama worden’ en ‘mama zijn’ een van mijn grootste dromen.
Soms loopt het leven niet zoals je hebt bedacht, voor mij was dat om samen met een lieve, mooie (van buiten en van binnen) man een gezinnetje te stichten, daarom besloot ik om te luisteren naar mijn gevoel: mijn diepste wens in vervulling proberen te laten komen: mama worden.

Ik hoop een leuke lieve donor te vinden met wie het klikt. Iemand die niet een rol zoekt in het vaderschap, maar er wel voor open zou staan om bekend te zijn als donor voor mijn kind, en op verzoek – op welke leeftijd dan ook – bereidt zou zijn om vragen van het kind te beantwoorden en als het kind jou zou willen ontmoeten, dat dat mogelijk is.

Ik sta open voor donoren met alle mogelijke achtergronden qua gezinssamenstelling (homo, hetero, alleenstaand, samenwonend, gelukkig getrouwd, etc.). Ik zou graag eerst een periode willen gebruiken om elkaar beter te leren kennen. Ik wil graag alles notarieel vastleggen.

Hopelijk spreekt mijn bericht jou aan en zal je mij een bericht sturen zodat we met elkaar in gesprek kunnen komen om verder kennis te maken.

Heb je vragen voor mij, stuur mij gerust een bericht.

Ik kijk uit naar een reactie van jou en hopelijk tot binnenkort.

Liefs,
Sophia

Alleenstaande hetero vrouw zoekt donor
Naam Sophia
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen
Mijn wens Donor
Regio Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Alleenstaande hetero vrouw zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven