Alleenstaande hetero vrouw op zoek naar co-ouderschap

Hoi jij,
Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben een hetero single vrouw van 36 jaar en woon in Amsterdam. Ik ben psycholoog van beroep en heb een kinderwens, alleen heb helaas geen partner kunnen vinden om dit mee te delen. Omdat het mij geweldig lijkt om een kindje op de wereld te zetten, sta ik er voor open om dit in de vorm van een co-ouderschap te doen met een man of mannenkoppel/heterokoppel.

Ik ben in het dagelijks leven graag buiten, houdt van sporten en gezellig met vrienden een terrasje pakken, een dagje sauna of weekje weg. Ik heb daarnaast altijd veel gereisd over de wereld, vooral Zuid-Amerika, dus ik spreek ook een beetje Spaans.

Voor mijn werk, werk ik als psycholoog met jongeren die niet meer thuis kunnen wonen of dakloos zijn geraakt en ondersteun ik hun bij het weer op de rit krijgen van hun leven.

Ben je geïnteresseerd, dan kom ik graag met je in contact.

Alleenstaande hetero vrouw op zoek naar co-ouderschap
Naam Linda
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Alleenstaande hetero vrouw op zoek naar co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven