Alleenstaande hetero man op zoek naar wensmoeder

Hallo dames,

Een aantal jaar groeit er voor mij een kinderwens. Steeds vaker krijg ik vlinders in mijn buik wanneer er mensen rondlopen met wandelwagens of met jonge kinderen in de armen. Dit wil ik ook!

Mijn naam is Len, ik ben 28 jaar en een hetero man. Geboren en getogen in Noord-Limburg waar mijn nieuwbouwhuis bijna klaar is om in te wonen.
Ik heb een fulltime baan in de elektro techniek. Het bedrijf laat aan de hand van verlichting (ultraviolet en andere lichtspectrums) verschillende soorten gewassen zoals sla maar ook proeven met cannabis groeien. Nu ben ik aan het doorgroeien en ook mechanisch aan het werk. De projecten zijn hier in de buurt maar ook in onder ander de USA.

In mijn vrije tijd doe ik aan voetballen, mountainbiken, motor rijden en muziek luisteren. Met name muziek luisteren is ontspannen voor mij. Daarnaast ga ik bij mijn vriendengroep op bezoek of zijn we samen in een kroeg te vinden. Met de familie is goed contact en zien we elkaar in de weekenden of met verjaardagen. Mij kun je ’s avonds na het werk vinden in de garage/werkplaats en niet bij de televisie, laptop etc. Ik ben het liefst met mijn handen bezig iets in elkaar in het knutselen.

Tot heden heb ik de dame van mijn leven nog niet gevonden. Vier jaar geleden is mijn laatste relatie verbroken. Alleen door het leven is voor mij (ook) geen probleem. Gaan en staan waar ik wil, de vrijheid bevalt mij wel.
Regelmatig kom ik bij vrienden van twee/drie jaar ouder dan mij. Deze hebben al jonge kinderen, ik kan oneindig met hun spelen. Zo leuk om kinderen zien opgroeien.
Dit wil ik ook, een gezinnetje starten met een klein wonder!

Ben jij een wensmoeder en spreekt jou dit aan? Dan kom ik graag in contact. Door de contacten die we hebben bespreken we alles samen.

Ik verheug me op je bericht!

Groeten Len

Alleenstaande hetero man op zoek naar wensmoeder
Naam Len
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant

Oproep

Alleenstaande hetero man op zoek naar wensmoeder

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven