7 redenen waarom jij onze ideale donor+ bent

18 februari 2019
NaamA. en A.
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor plus
Reageren viatweevrouwen030@gmail.com
 1.147x bezocht sinds 18 februari 2019

Oproep

7 redenen waarom jij onze ideale donor+ bent

1. Je bent gezond van lijf en leden ( + bereid dit medisch te laten testen)
2. Je bent niet ouder dan 45 jaar
3. Je hebt een prettige uitstraling
4. Je kunt jezelf vinden in woorden zoals: vriendelijk, open, ondernemend en geïnteresseerd.
5. Je staat open voor contact met de kinderen in de toekomst, maar wil geen juridisch ouder worden (hier maken we samen afspraken over die we vastleggen in een contract).
6. Je woont in de buurt van Utrecht, of vindt het geen probleem om naar Utrecht te reizen.
7. Je snapt dat een lijstje nooit compleet is en de werkelijkheid altijd anders; dus herken je jezelf hierin, laten we dan persoonlijk kennismaken.

Iets over ons. Wij zijn een lesbisch stel (37 en 33 jaar) uit Utrecht, de één werkzaam als ontwerper (HBO) en de ander freelance adviseur en projectleider (WO). Onze vrije tijd is gevuld met vrienden en familie, samen koken en eten, sporten, spelletjesavonden, uit naar de film of (dans)theater, of thuis met een boek of serie. We houden allebei van bewegen en buiten zijn: op de racefiets, op het voetbalveld, korte triathlons, reizen. We komen uit warme gezinnen (hebben broers en zus) en hebben ons nooit anders kunnen voorstellen, dan dat we zelf zo’n gezin zouden vormen. Uiteindelijk willen we allebei graag kinderen dragen en zoeken via deze weg een donor die dit met ons ziet zitten.

We zijn blij dat jij dit bericht leest. Als dit je aanspreekt, stuur ons dan een bericht met iets over jezelf, wat je verwacht van het donorschap, waarom je donor wil zijn, wat je verder van ons zou willen weten en twee foto’s van jezelf, zodat we een beeld van je kunnen krijgen.

Of spreekt dit je aan, maar dan niet voor jezelf, maar voor iemand die je kent en wellicht geschikt is? Stuur dit bericht gerust door (sharing = caring).

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>