50/50 co-parenting / co-ouderschap

31 januari 2019
NaamIdan
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAmstelveen, Amsterdam
ProvincieNoord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Reageren viacoparenting5050@gmail.com
 923x bezocht sinds 31 januari 2019

Oproep

50/50 co-parenting / co-ouderschap

Toen ik jong was had ik altijd het beeld van mezelf van een gezin, een partner, een hond en een paar kinderen. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik kinderen wilde.
Deel uit te maken van het leven van deze kleine wezentjes, ze alles te leren over de wonderen in de wereld, er voor ze te zijn en te ondersteunen en te helpen als de dingen niet gaan zoals ze zouden willen.
Toen ik ouder werd en mijn eigen weg koos, realiseerde ik me dat het leven niet altijd gaat zoals je plant. En net zoals we ons moeten aanpassen aan veranderingen, zo veranderen ook onze dromen.

Ik zal wat over mezelf vertellen. Ik kom van oorsprong uit Israël en woon nu 11 jaar in Nederland. Ik spreek vloeiend Hebreeuws, Engels, Nederlands en een beetje Frans.
Mijn glas is altijd halfvol en ik probeer altijd het goede te zien in alles en iedereen. Ik denk dat goede communicatie, met respect voor elkaar de sleutel is bij het oplossen van problemen en ik probeer hiernaar te leven zo goed als ik kan.
Ik hecht veel waarde aan familiebanden en vriendschappen en ik zie mijzelf als een mens-mens.
Als muzikant, docent en koor dirigent (ik heb een vast contract op een school), voel ik me zeer bevoorrecht dat ik kan werken met kinderen van allerlei leeftijden. Ik geniet van het contact dat ik met ze heb, de praatjes die ik met ze maak en de glimp die ik even krijg van hun wereld.

Ik zoek iemand met wie ik een 50/50 ouderschap kan vormgeven. Iemand die er ook in geïnteresseerd is het kind een zo goed mogelijke gezinssituatie te bieden. Iemand die vanuit de basis van vriendschap tussen de ouders een kind gezond en evenwichtig wil opvoeden.
Als dit je aanspreekt, laat dan van je horen en we kunnen vervolgens kijken hoe we samen tot afspraken kunnen komen en vandaar verder kunnen gaan.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>