50-50 co-ouder papa(‘s) gezocht Amsterdam

8 februari 2019
NaamSuus
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland
Reageren viamamasuuszoektpapas@gmail.com
 497x bezocht sinds 8 februari 2019

Oproep

50-50 co-ouder papa(‘s) gezocht Amsterdam

Hallo,

Met veel enthousiasme zie ik uit naar een toekomstig 50-50 co-ouderschap met een gay koppel of gay single man. Iemand /een stel die het leven liefdevol en fris benadert. Actieve mannen die zowel fysiek als geestelijk sterk en gezond in het leven staan. En natuurlijk met net zo’n grote wens als ik heb om een kindje groot te brengen in een liefdevolle omgeving.

Mijn hele leven weet ik al dat ik graag moeder wil worden. Deze wens is toen ik begin 30 was actief geworden. Een langdurige relatie is daar vervolgens jaren geleden op stuk gelopen en intussen heb ik niet die man gevonden met wie ik dit wel zou kunnen delen. Inmiddels ben ik net 40 jaar en is deze wens alleen nog maar sterker geworden. Daarom ga ik nu met nieuwe energie via deze weg verder. Sinds ik deze keuze heb gemaakt, heb ik er des te meer zin in om dat in deze vorm waar te gaan maken.

Zelf ben ik een energiek en sociaal mens, ik ben een open, eerlijk en positief persoon en hou ervan de dingen met humor te bekijken. Overall is mijn uitgangspunt om liefdevol in het leven te staan.
Gezonde voeding en een gezonde levensstijl vind ik belangrijk. Ik werk in de creatieve sector en heb een uitdagende vaste baan waar ik heel veel plezier aan beleef. Twee dagen in de week werk ik thuis, in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam.

Het lijkt me erg bijzonder om als co-ouders de mooie momenten, de soms lastige beslissingen en de opvoeding van ons kindje samen te kunnen delen. Alleen als ouder ben je op zo’n manier betrokken met je kind, speciaal dus om daarin met elkaar te kunnen uitwisselen.
Voor beide partijen lijkt het me ook prettig eigen tijd en ruimte te hebben. Hierdoor kan je er des te meer voor je kind zijn als het weer bij je is.

Om een stabiele band van de ouders onderling te creeeren, vraagt het co-ouderschap om duidelijke afspraken en heldere communicatie. Daarom zie ik een goede vriendschap met de toekomstige papa of papa’s als een belangrijk beginpunt in dit proces.
Het lijkt me goed om interesses en ideeen met elkaar uit te wisselen. Dus mocht mijn bericht je aanspreken, mail me dan.

Liefs!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>