28 jarige man zoekt vrouw (of vrouwenstel) om kinderwens mee te verkennen in regio Nederland

Beste wensmoeder(s),

Met dit oproepje stel ik mij even voor. Ik ben een 28 jarige, single, man zonder kinderen. Woon in het gezellige Schiedam.
In mijn vrije tijd duik ik graag in leuke evenementen. Geniet van creatief koken waarbij gezond en lekker prima samen gaat. Verder
geniet ik van bordspellen doen en favoriete series kijken. Je kunt mij ook soms aan het sporten treffen. Het maakt dan niet eens uit welke
sport want ben graag in beweging.

Via deze oproep kom ik graag in contact met een vrouw of vrouwenstel om co-ouderschap mee te verkennen. Want als ik soms langs parken loop en vaders met kind zie voetballen of badmintonnen is dat iets dat ik ook wil. Over de verdeling ga ik graag in gesprek.

Wie ziet het zitten om vrijblijvend kennis te maken? Stuur mij gerust een berichtje.

28 jarige man zoekt vrouw (of vrouwenstel) om kinderwens mee te verkennen in regio Nederland
Naam C
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Zuid-Holland

Oproep

28 jarige man zoekt vrouw (of vrouwenstel) om kinderwens mee te verkennen in regio Nederland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven