2 spontane dames zoeken een donor.

25 februari 2020

Wij zijn 2 gezellige dames (31 en 28) uit Twente. We zijn allebei jeugdig en dat zullen we ook altijd blijven. We houden van gezelligheid, maar ook van een avond samen op de bank. Wij zijn dol op onze neefjes en nichtjes, maar willen onze eigen kinderwens ook graag in vervulling zien gaan.

Na vorige jaar een huisje, boompje en beestje te hebben gekocht zijn we toe aan de volgende stap. We zijn op zoek naar een Hollandse nuchtere donor. Die evt. in de toekomst ook voor een 2de kind zou willen doneren. En natuurlijk is het belangrijk dat er een klik is tussen ons en de donor. Het zou ook fijn zijn dat hij beschikbaar is wanneer de donor kinderen evt. vragen hebben. Verder willen wij de kinderen zelf opvoeden, zonder dat de donor hier inspraak in zal hebben.

Zou jij ons willen helpen om onze droom te vervullen? Stuur ons dan een bericht, we horen graag van je.

NaamSuus en Carol
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Hetero man alleen
Onze wensDonor
ProvincieDrenthe, Gelderland, Overijssel

Oproep

2 spontane dames zoeken een donor.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>