2 Limburgse dames zoeken leuke donor

Wij zijn een lesbisch stel van 36 jaar uit Zuid Limburg. Wij zijn recent getrouwd en klaar voor de volgende stap samen. Wij wonen samen met onze katten in Geleen. Wij hebben beide een goede baan in de kinderopvang, dus ervaring zat! Wij zoeken een donor die bereid is de nodige testen te ondergaan en een donorcontract te ondertekenen. Wij willen een donor die later geen contact wilt met het kindje. Wij willen dit graag doen via zelfinseminatie. Groetjes M & A

2 Limburgse dames zoeken leuke donor
Naam Martina
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Regio Sittard-Geleen
Provincie Limburg (NL)

Oproep

2 Limburgse dames zoeken leuke donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven