2 leuke, spontane mannen zoeken unieke ‘mamma’ match

20 april 2020

Hoi hoi, wij zijn Ralf en Peter. Wij zijn 2 leuke, spontane, leuke mannen met een kinderwens. In het dagelijks leven werken wij hard aan onze andere droom. We hebben meerdere leuke bedrijven op het gebied van Telecom, Cloud en unieke vakantie huisjes verhuur. We wonen in een toffe zelf gerestaureerde woonboerderij in Brabant en hebben daarnaast een heerlijke uitvalsbasis in ons huisje in Amsterdam centrum. We zoeken een leuke meid die van aanpakken weet, een kinderwens heeft en met elkaar een liefdevol gezin wil stichten. We houden van normen en waarden en een warm gezinsverband. Anderzijds zijn wij ook erg vooruitstrevend en met leuke innovatieve dingen bezig. Graag willen we jou ook leren kennen op onze ontdekkingsreis en het vinden van de unieke match

NaamRalf
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam, Breda, Den Bosch, Rotterdam, Tilburg, Utrecht
ProvincieNoord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

2 leuke, spontane mannen zoeken unieke ‘mamma’ match

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>