Op zoek naar bekende (/gekende) donatie van eicellen of embryo’s (resterend na volbrachte kinderwens).

Ik ben een Vlaamse 44-jarige alleenstaande vrouw en ik wil niet ouder zijn dan 45 als ik mama word (omdat ik dat als alleenstaande mama beter vind voor het kind). In april 2022 zullen de pogingen afgelopen zijn voor mij, hoe pijnlijk mijn ongewilde kinderloosheid ook zal zijn. Daarom hoop ik tot dan nog allerlaatste kansen te krijgen.

De laatste 5 jaar en een half jaar heb ik hier heel veel voor gedaan. Eerst in het UZ Brussel en de laatste maanden in het MCK te Leiderdorp.
Na 16 embryotransfers: 13 daarvan uit eigen (jongere, vooraf ingevroren) eicellen, samen met een wenspapa in het UZ Brussel (bij Dr. Stoop en Dr. De Vos) én de laatste 3 uit bekende embryodonatie 🙏, alleen (omdat de wenspapa geen eiceldonatie wil).

Ik kan mij niet vinden in anonieme donatie, omdat ik vind dat het recht van kind om te weten wat de genetische achtergrond is, nog belangrijker dan mijn enorme kinderwens. Openheid naar het kind toe en goeie afspraken met de donoren vind ik heel belangrijk.
Én ik sta ook niet open voor commerciële donatie, zoals in vele andere landen, omdat ik niet aan mijn kind zou willen zeggen dat de er gedoneerd werd voor het geld.

Ik heb een groot hart, ben maatschappelijk werkster van opleiding, heb veel interesses, ben oprecht en open, heb geen financiële of andere problemen en ik heb veel vrije tijd.

Het is altijd mijn grootste wens geweest om liefdevol voor mijn kind te zorgen en het te steunen om een gelukkige persoon te worden. Mijn hart breekt als ik eraan denk dat ik misschien niet meer het geluk zal hebben mama te zijn.

Wie begrijpt me, voelt mijn grote gemis en zou voor mij be(/ge)kend willen doneren om mij te helpen en mij mijn allerlaatste kansen op mijn grootste wens te gunnen?

Alle vragen en opmerkingen zijn welkom (in pb).
💕

Op zoek naar bekende (/gekende) donatie van eicellen of embryo’s (resterend na volbrachte kinderwens).
Naam Malou
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Eiceldonor

Oproep

Op zoek naar bekende (/gekende) donatie van eicellen of embryo’s (resterend na volbrachte kinderwens).

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven