Riley is 3 jaar en zoekt fijne pleegouders

8 december 2019

Oproep van Pleegzorg:
Voor Riley (3 ½ jaar) zoeken wij een pleeggezin.
De moeder van Riley heeft de laatste jaren veel meegemaakt. Ze vindt dat ze nu niet goed voor haar oudste twee kinderen kan zorgen. Voor deze eerlijkheid hebben wij veel respect.   Samen met moeder zoeken wij naar een fijn pleeggezin voor haar zoontje Riley.

Moeder noemt Riley een echt boefje: “hij kijkt je aan met ondeugende pret ogen en gaat graag op ontdekkingstocht”. Riley houdt van buiten spelen, lekker hollen en van dansen. Hij is erg slim en maakt graag grapjes. Maar Riley is ook onzeker en vraagt veel aandacht en bevestiging.

We vinden het belangrijk dat een pleeggezin uit 2 opvoeders bestaat, liefst zonder kinderen of met kinderen boven de 16 jaar. We zoeken mensen die in de omgeving van Beverwijk wonen (max 30 km afstand) en een rustig en stabiel leven leiden. Naast het stellen van duidelijke grenzen, is het belangrijk dat er veel ruimte, tijd en aandacht voor hem is.

Omdat het niet duidelijk is wanneer moeder weer voor Riley kan zorgen, zoeken we een pleeggezin dat tijdelijk of voor langere tijd voor hem kan zorgen.

Ben of ken je zo een gezin? Bel dan alstublieft naar:

riannevanhuijstee@kenterjeugdhulp.nl   06 24971247 of cindyboonstra@kenterjeugdhulp.nl          06 24989056

Pleeggezinnen worden gescreend en begeleid vanuit Kenter jeugdhulp – afdeling projectzorg.

Namens de moeder van Riley, Cindy en Rianne, Bedankt voor het meedenken!

Je kunt ook altijd vrijblijvend bellen als je meer wilt weten over de mogelijkheden van pleegzorg!