Regenbooggezinnen in spotlight door thema-avond

Deze donderdagavond 16 juni is de grote thema-avond over de invulling van een nieuwe meerouderschapswet in het Amsterdamse debatcentrum De Balie. Voor wie er niet naar toe kan: de avond is ook online te volgen. Verschillende vertegenwoordigers van Meer dan Gewenst waren al in de media te horen naar aanleiding van de avond.

Zo is Meer dan Gewenst-voorzitter Remco Yitzhak Cooremans te gast in de Engelstalige podcast The Europeans. Daarin vertelt hij over zijn eigen ervaringen met de regels rond ouderschap in Nederland en de plannen voor een nieuwe meerouderschapswet. De podcast is te horen via alle bekende podcastkanelen (Spotify, Apple, etc.)

In het NPO Radio 1-programma Vroeg! praatten vanochtend in alle vroegte Eke Krijnen en Timo Huijzenveld – die zelf allebei deel uitmaken van een meeroudergezin – over de strijd voor erkenning van meerouderschap. De uitzending is hier terug te luisteren.

Meer informatie over de thema-avond in De Balie en tickets is hier te vinden. De avond is live te volgen via De Balie TV.

Regenbooggezinnen in spotlight door thema-avond
Schuiven naar boven