Meer dan Gewenst staat in Pride Park en loopt mee met Pride Walk

Deze periode kleurt Amsterdam weer Roze en Regenboog in verband met de Pride! Op zaterdag 28 juli staat Meer dan Gewenst met een kraam in het Pride Park (Vondelpark). We hebben leuke dingen voor wensouders, ouders en kinderen. Denk aan pennen, bellenblaas, polsbandjes en buttons. Ook hebben we leuke rompers en shirtjes met toepasselijke teksten. Daarnaast hebben we veel inkijkexemplaren van boeken over roze ouderschap en folders.
Wensouders kunnen met hun vragen langskomen, maar ook vinden we het erg leuk als ouders en wensouders hun verhaal met onze vrijwilligers komen delen! Kom dus zaterdag 28 juli naar het Vondelpark in Amsterdam en zoek ons op! (Kraam nummer 20).

We lopen ook mee met de Pride Walk die dag. Wil je meelopen? Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. We verzamelen bij de friteskraam op de Westermarkt tussen 11:30-12:00 en hopen dan net als vorig jaar mee te lopen met roze ouders, wensouders en kinderen. Buggy’s, kinderwagens, stepjes, fietsjes, alles is welkom! We laten zien dat roze gezinnen heel gewoon zijn!

Meer dan Gewenst staat in Pride Park en loopt mee met Pride Walk
Schuiven naar boven