Canal Pride 2019

28 maart 2019, laatste update 6 juni 2019

Het is in onze samenleving nog steeds niet vanzelfsprekend dat LHBT’s kinderen krijgen. Zichtbaarheid van roze gezinnen is dan ook belangrijk. Daarom vaart de Stichting Meer dan Gewenst voor het tweede jaar op rij mee. Hun thema is: ”Wij schrijven geschiedenis, onze kinderen de toekomst”.

Op een boot vol verhalen, naar een concept van de Efteling en dankzij de bijdrage van vruchtbaarheidscentra Nij Geertgen en Nij Barrahus, komen 35 kinderen tevoorschijn uit het boek van de toekomst!

Als je wil deelnemen op onze boot, dan kan dat! We willen zoveel kinderen van 6-12 jaar op onze boot (zwemdiploma is verplicht). Deelname is dan ook uitsluitend mogelijk met een kind (dus inschrijving ouder/kind is 1 op 1). Voorinschrijven kan door een mail te sturen naar boot@meerdangewenst.nl met daarin jouw naam en de naam + leeftijd van je kind (leeftijd in augustus 2019).

Indien er voldoende plaats is en je voldoet aan bovenstaande criteria dan krijg je snel daar de link naar de definitieve inschrijving.

Meer informatie over onze deelname tijdens de Canal Pride 2019 volgt op deze pagina.