Canal Parade, 3 augustus 2019

28 maart 2019

“Wij schrijven geschiedenis, onze kinderen de toekomst”. Met deze boodschap varen wij voor de tweede keer mee in de Canal Parade. Op een boot vol verhalen, naar een concept van de Efteling en dankzij de bijdrage van vruchtbaarheidscentra Nij Geertgen en Nij Barrahûs, komen ruim 30 kinderen tevoorschijn uit het boek van de toekomst!

 

Prijs voor “Beste Statement” 2018

Vorig jaar deden wij voor het eerst mee aan de botenparade. De deelname was een succes: onze boot met roze gezinnen won toen de prijs voor “Beste Statement”. Dit statement verdient ook dit jaar weer aandacht: het is nog steeds niet eenvoudig voor LHBT’s om hun kinderwens in vervulling te laten gaan. Daarnaast laat de acceptatie en zichtbaarheid van roze gezinnen te wensen over. Het is belangrijk dat men opgroeit met het gegeven dat een gezin uit een palet van gezinsvormen kan bestaan.

Gave show op 3 augustus

Op een tune van de Efteling gaan we op 3 augustus echt een gave show neerzetten. We zijn hiervoor met de ruim 90 deelnemers al flink aan het oefenen.

Benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan 3 augustus naar de Canal Parade of volg ons live op NPO1. Rik van de Westelaken en Ellie Lust doen verslag van de 23e editie van de Canal Parade, die wordt gehouden tijdens Pride Amsterdam. De uitzending begint om 13.10 uur. Om 22.00 uur is een compilatie te zien van de parade. In totaal varen er 80 boten mee, wij zijn boot nummer 11.

Altijd op zoek naar financiële steun

Wij zijn enorm dankbaar voor de sponsoring van onze sponsoren. Toch zouden we extra financiële steun goed kunnen gebruiken en enorm waarderen. Dus mocht je een concrete ingang hebben voor een sponsor of zelf een extra bijdrage willen geven, mail dit dan naar boot@meerdangewenst.nl.