Laden Evenementen

« All Evenementen

Informatiemiddag speciaal voor mannen(stellen) met kinderwens – 20 januari

Datum & tijd: 20 januari, 11:00 - 15:00 uur

Op zondag 20 januari 2019 organiseren we weer een informatiemiddag speciaal voor mannen/mannenstellen met een kinderwens. Het wordt een bijeenkomst met veel informatie, het stellen van vragen en het uitwisselen van gedachten. Er zullen ervaringsdeskundigen hun verhaal doen, er zal aandacht zijn voor sociale en juridische aspecten en ook voor de onderzoekskant.

Programma
De onderwerpen co-ouderschap, pleegzorg, adoptie en draagmoederschap zullen aan de orde komen. Er spreken ervaringsdeskundigen, zij zullen hun persoonlijke verhaal vertellen. Gespecialiseerde familierechtadvocaat Wilma Eusman, spreekt over de juridische kant van het homo-ouderschap in de verschillende gezinsconstructies.  We gaan ook uiteen in groepen per thema / gezinsvorm.
Daarnaast is er ruimte om met elkaar en met de sprekers in gesprek te gaan.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam. (Gratis parkeren op zondag.) Precieze locatie wordt bekend gemaakt aan deelnemers.

Tijden
Zaal open om 10:45, start programma om 11:00. Einde programma 15:00, daarna borrel tot 15:30.

Kosten en aanmelden
Deelname kost tijdens de vroegboekkorting 15,- euro en daarna 20,- euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per bestelling). Met dit bedrag steun je Meer dan Gewenst. Je kunt je ticket(s) bestellen via deze link.

Details

Date:
20 januari
Time:
11:00 - 15:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst
Event Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Amsterdam, locatie wordt nader bepaald
Amsterdam,