Laden Evenementen

« All Evenementen

Kinderwens speeddate vrijdagavond 23 oktober 2020 – co-ouderschap Amsterdam – Online

Datum & tijd: 23 oktober, 20:00 - 22:30 uur

Op vrijdagavond 23 oktober 2020 organiseren we via video-bellen een speeddate voor wensouders uit Amsterdam en omgeving die iemand van het andere geslacht zoeken om in co-ouderschap hun kinderwens mee te vervullen. Doelgroep zijn mensen die een roze gezin willen en co-ouderschap overwegen. Deze speeddate-avond is dit keer uitsluitend voor wensouders die co-ouderschap willen regio Amsterdam. (Dus dit keer geen andere regio’s en ook geen mensen die donor willen zijn / donor zoeken.)

Je hebt op deze avond tussen de 7 en 10 gesprekken, dit hangt af van het aantal aanmeldingen. De gesprekken duren 10 minuten. De avond vindt online plaats, met video-bellen. Na een algemene inleiding door Meer dan Gewenst spreek je in een breakout sessie 10 minuten met een andere wensouder, en daarna met de volgende etc.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 15 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per ticket). Als stel boek je één ticket.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de speeddates die we organiseren, meld je dan aan voor onze speciale maillijst over onze speeddates, dan houden we je de op de hoogte.

Als de groep van jouw keuze uitverkocht is, geef je dan op voor de (kansrijke) wachtlijst. Zodra er meer aanmeldingen in de andere groep zijn, kunnen we weer meer wensouders plaatsen.

Tijden
20.00 uur tot 22.30 uur. We zetten de online sessie open vanaf 19.45 uur

Nadere informatie
Op de ticketsite kun je je ticket boeken en vind je nog meer informatie.

Tips
Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!
Wil je weten wanneer de volgende speeddates zijn? Geef je gegevens dan aan ons door, ook als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.

Details

Date:
23 oktober
Time:
20:00 - 22:30
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst