Laden Evenementen

« All Evenementen

Kinderwens speeddate op zondagmiddag 28 oktober – Randstad en omgeving

Datum & tijd: 28 oktober, 13:30 - 17:00 uur

Op zondagmiddag 28 oktober 2018 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder of een donor, of wil je donor worden? Kom dan naar de speeddate! Voor de donor-constructie kan je je uit het hele land opgeven. Voor co-ouderschap focussen we op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken met andere wensouders.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Locatie
De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 20,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten).

Je moet vooraf een ticket kopen.
(Wacht daar niet te lang mee, want deze kunnen uitverkocht raken. Boek dus op tijd! Soms is dat tijdelijk, dan komen er later weer tickets beschikbaar in die groep, dit hangt af van het aantal aanmeldingen per groep. Als jouw groep is uitverkocht, dan kun je je mailadres doorgeven, dan mailen we je als er weer tickets beschikbaar komen.)

Tijden
13:30 – 16:00 uur; inloop vanaf 13:00 uur en na afloop een borrel tot 17:00 uur.

Tip
Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!
Wil je weten wanneer de volgende speeddates zijn? Geef je gegevens dan aan ons door, ook als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.

Details

Date:
28 oktober
Time:
13:30 - 17:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst

Locatie

Amsterdam, locatie wordt nader bepaald
Amsterdam,