Laden Evenementen

« All Evenementen

Kinderwens speeddate op zondagmiddag 22 maart 2020 – Randstad en omgeving

Datum & tijd: 22 maart, 13:30 - 17:00 uur

Op zondagmiddag 22 maart 2020 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder? Kom dan naar deze speeddate! We hebben deze middag aparte groepen voor wensouders die co-ouderschap willen uit Amsterdam en omgeving, de provincie Utrecht en de provincie Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken van 9 minuten met andere wensouders.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.
Ook als je nog oriënterend bent maar wel co-ouderschap overweegt, dan ben je welkom. Het voeren van gesprekken met mede-wensouders kan je goed helpen op je pad.
(NB: er is dit keer geen donor/donor-plus groep)

Ook zal gespecialiseerd familierecht notaris GertJan Veenhof, van Veenhof Notariaat aanwezig zijn.

Locatie
De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het OV.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 25,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten). Tot en met 12 maart is er een vroegboekkorting van 5 euro per persoon.
Je kunt je aanmelden via deze link. Let op, meld je snel aan, het kan uitverkocht raken. Is jouw groep uitverkocht? Dit kan tijdelijk zijn. Geef je op voor de reservelijst, dan krijg je bericht als er weer tickets voor jouw groep beschikbaar zijn.

Tijden
13:30 – 16:15 uur; inloop vanaf 13:00 uur en na afloop een borrel tot 17:00 uur.

Tips
– Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!
– Wil je weten wanneer de volgende speeddates zijn? Geef je gegevens dan aan ons door, ook als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren. En dan krijg je bericht wanneer de kaartverkoop opent voor andere speeddates.

(Er is ook een speeddate voor wensouders uit Noord-Brabant en Gelderland 31 januari en een speeddate voor alleen Amsterdam op 18 juni)
Opmerking: we gebruiken in onze mails het woord speed-deet in plaats van speeddate, omdat de mails anders (vooral bij Hotmail) snel in de spamfolder terecht komen.

Details

Date:
22 maart
Time:
13:30 - 17:00
Soort activiteit:
Activiteit van Meer dan Gewenst